На Львівщині завершили ремонт доріг Стриганка-Старий Добротвір та Рава-Руська-Гайок

2534 3
Ремонтні роботи виконувала підрядна організація ТзДВ «ШРБУ-65».
Фото: ЛОДА

Фото: ЛОДА

У межах села Старий Добротвір завершили ремонт автодоріг С140830 Стриганка-Старий Добротвір та О140601 Рава-Руська-Гайок. Про це інформує прес-служба ЛОДА.

Зокрема, на дорозі влаштували основу з щебенево-піскової суміші, вирівнюючий шар і покриття з асфальтобетону. Кошти на ремонт передбачили з обласного бюджету та  експлуатаційного утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення.

Читайте також: Які дороги ремонтуватимуть на Львівщині у 2018 році. Перелік

Ремонтні роботи виконувала підрядна організація ТзДВ «ШРБУ-65», кінцевим бенефеціарним власником якого, згідно з даними Youcontrol, є Ігор Магера. Здебільшого компанія займається будівництвом доріг та автострад.

 


Читайте також:
27 Червня, 2018 14:20
Олег Інформація неправдива, дорогу Гайок - Рава-Руська ще не починали ремонтувати, а це, що на фото - шматок відремонтованої нашвидкоруч дороги Стриганка- Старий Добротвір і то не всієї.
27 Червня, 2018 13:43
Андрій Це все обман і відмивання коштів!!!! Дорогу зробили тільки в селі старий добротвір і то з великими порушеннями, не знати чи витримає зиму!!! А відрізок дороги Гайок - смт.Добротвір і непочинали робити!!! ПОЗОР!!!!!
27 Червня, 2018 13:38
Анатолій Дорогу Стриганка-Старий Добротвір не завершили.!!! Дорогу Рава-Руська Гайок ще навіть не починали робити.Ваша інформація неправдива.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!