На Львівщині завершили ремонт прикордонної дороги Мостиська – Краковець

1694 0
Попереду – роботи із встановлення водоскидів та дорожніх знаків.
Фото: Наталя Лазарович

Фото: Наталя Лазарович

На Львівщині завершують поточний середній ремонт автомобільної дороги О141003 Мостиська – Краковець. Про це повідомляє пресслужба Служби автомбільних доріг у Львівській області.

«Дорога була в незадовільному експлуатаційному стані, але зараз маємо вже відремонтовану, яка з’єднали між собою два міжнародні пункти пропуску «Шегині» та «Краковець» У 2021 році плануємо суттєво відновити прикордонну дорожню інфраструктуру», – каже керівник Служби Олег Береза.

Читайте також: Дорогу Львів – Рівне планують розширити до 4 смуг

У ході ремонту уклали два шари асфальтобетонного дорожнього покриття з попереднім укріпленням основи, влаштували тротуари в межах населених пунктів, нанесли горизонтальну дорожню розмітку.

Попереду – роботи із встановлення водоскидів та дорожніх знаків.

Вартість об’єкту становить 146,5 млн. грн. Ремонт виконує підрядна організація «Автомагістраль Південь».

Додамо, ремонт на дорозі Мостиська – Краковець розпочали у липні 2020 року в межах проєкту «Доступне українсько-польське прикордоння: спільні дії щодо модернізації дорожньої інфраструктури». Проєкт реалізує Служба автомобільних доріг у Львівській області у партнерстві з Асоціацією Єврорегіон «Карпати – Україна».  Підкарпатським управлінням воєводських доріг в Ряшеві за фінансової підтримки Європейського Союзу у межах Програми транскордонного співробітництва Польща – Білорусь – Україна 2014-2020 Європейського Інструменту Сусідства.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!