На Львівщині завершилися міжнародні військові навчання Rapid Trident. Фото

1544 0
У ході навчань українські військові підрозділи вивчали досвід ведення бойових дій за стандартами НАТО.
Фото: Державна прикордонна служба України

Фото: Державна прикордонна служба України

На Львівщині завершилися міжнародні змагання Rapid Trident – 2019, у яких цьогоріч узяли участь понад 3,6 тисячі військових зі Штатів та країн-членів НАТО. Про це повідомляє пресслужба Державної прикордонної служби України.

Під час навчань, яку відбувалися на базі Міжнародного центру миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, українські військові підрозділи вивчали досвід ведення бойових дій за стандартами НАТО.

У начаннях використали понад 600 одиниць військової техніки та протестували систему імітаційного моделювання, яка дозволяла моделювати дії підрозділів і дії противника у віртуальному просторі в режимі реального часу.

В ході міжнародних навчань прикордонники розгортали базовий табір, облаштовували елементи оборонної інфраструктури проти провокацій, та збройного нападу. Також охоронці кордону відпрацьовували різні тактичні елементи, розвідку, засідку, відбиття атак та контратаку умовного противника.

Фото ДПСУ


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!