На Львівщині збільшується рівень води у річках. Де можливі підтоплення

6487 0
У Червоноградському районі помаранчевий рівень небезпеки, можливе підтоплення окремих садиб та будинків поблизу річки Рата
Фото:Фейсбук Департамент цивільного захисту ЛОДА

Фото:Фейсбук Департамент цивільного захисту ЛОДА

На Львівщині, у Червоноградському районі підіймається рівень води у річці Рата, про небезпеку підтоплень повідомляє департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Читайте також: Від дрібного снігу до +11 градусів. Якою погодою у Львові зустріне весна

«За інформацією Львівського регіонального центру з гідрометеорології 01 – 02 березня на р. Рата на ділянці Волиця (Сокальський ТГ, Червоноградський район) – Межиріччя (Червоноградська ТГ, Червоноградський район) очікується продовження підйому рівнів води на 0,3 – 0,8 м над рівнем 28 лютого на 20 год. Подальше затоплення заплав, с/г угідь, можливе досягнення та перевищення відміток затоплення госпобʼєктiв, окремих садиб, будинків у Червоноградському районі ( ІІ рівень небезпеки помаранчевий)», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у лютому Львівщину накрили рясні снігопади. Впродовж кількох днів випало понад 200% від місячної норми снігу. Найбільша кількість опадів цьогоріч випала у північній частині області. Це була найбільш сніжна зима за останні 20 років. На цей тиждень синоптики прогнозують у день плюсову температуру, подекуди навіть 8 - 11 градусів тепла. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!