На Львівщині збудують нову автодорогу в обхід Трускавця

3705 0
Роботи планують розпочати вже у цьому році.
Фото: ukranews.com

Фото: ukranews.com

Поблизу Трускавця, в обхід карстових проваль, збудують нову автомобільну дорогу Т-14-02 Східниця — Пісочна. Про це інформує прес-служба Служби автомобільних доріг у Львівській області.

Відповідну проектну документацію подали у Державне підприємство «Укрдержбудекспертиза». Роботи на ділянці 16+100 — км 21+700 планують розпочати у 2018 році.

Читайте також: На Львівщині розпочали ремонт дороги Турка-Східниця

Будівництво нової дороги має йти в обхід просідання земляної поверхні, яке відбулося на території рудника №2 Стебницького гірничо-хімічного комбінату «Полімінерал».

Протяжність нової дороги становитиме 3,9 км і матиме дві кільцеві розв’язки. Вартість будівельних робіт обрахують після проведення експертизи проекту. У проекті передбачено сучасні енергозберігаючі прилади освітлення та заходи для запобігання забруднення повітряного та водного середовища. 

 

,


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!