На Львівщині збудують завод з виробництва солі

20015 0
Потужність підприємства становитиме 100 тисяч тонн солі на рік.
Фото: artyomsalt.com

Фото: artyomsalt.com

На Львівщині збудують новий сільзавод, який розташується на території Трускавецької громади у селі Модричі. Про це повідомили у Львівській ОВА.

Відповідно до рішення, що прийняла Трускавецька міська рада, у громаді запрацює підприємство з виробництва харчової солі «Екстра» ТОВ «Укрінвестсистем». Потужність Модрицького сільзаводу на рік становитиме 100 тисяч тонн солі.

За даними системи YouControl, товариство з обмеженою відповідальністю «Укрінвестсистем» розташоване у Києві. Основний вид діяльності – добування солі. Кінцевим бенефіціарним власником підприємства є Данило Псарьов, а засновником кіпрської компанії «Енкімо ЛТД».

Читайте також: Підприємства, які переїхали на Львівщину, отримають 100 тисяч гривень допомоги

У ЛОВА також додали, що до Трускавецької громади планують перенести виробництво молочної продукції з Кривого Рогу на базі молокозаводу «Карпатські луки».

Нагадаємо, що близько 50 підприємств евакуювали на Львівщину. Найбільше заявок від виробництв з Київщини та Харківщини. Зокрема, серед підприємств, які вже запустили діяльність після релокації, один з найбільших в Україні виробників матраців та український лідер з виробництва натуральної кави.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!