На Львівщині повністю згоріла дерев’яна церква

12488 0
Масштабна пожежа знищила храм, врятувати вдалося лише дзвіницю.
Фото: ДСНС України у Львівській області

Фото: ДСНС України у Львівській області

Напередодні ввечері, 25 грудня, у с. Грицеволя Радехівського району спалахнула дерев’яна церква. Пожежа повністю знищила храм, врятувати вдалося лише дзвіницю, повідомляє Головне управління ДСНС України у Львівській області.

Читайте також: На Львівщині загорілася церква XVI століття. Фото

Інформація про займання надійшла вчора о 21.08. На місце відразу ж виїхали вогнеборці Радехівського, Буського, Бродівського, Кам'янка-Бузького районів та оперативно-координаційний центр ГУ ДСНС України у Львівській області. загалом, до ліквідації займання залучили 8 одиниць спецтехніки та 34 чоловіки особового складу.

На момент прибуття перших пожежно-рятувальних підрозділів будівля храму була повністю охоплена вогнем. Пожежу повністю ліквідували о 23.13. на жаль, церкву вогонь знищив повністю. Вогнеборцям вдалося врятувати лише дзвіницю.

Внаслідок пожежі 17 річний хлопець отримав опіки шиї, обличчя та рук, проте від госпіталізації відмовився.

Причини виникнення займання встановлюють правоохоронні органи.

Фото Головного управління ДСНС України у Львівській області


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!