На Львівщині згоріла вантажівка Міноборони. Є загиблі. Доповнено

2671 0
Одна людина перебуває в реанімації.
Фото: ГУ ДСНС у Львівській області

Фото: ГУ ДСНС у Львівській області

На залізничному вокзалі у місті Судова Вишня 26 квітня о 2:45 загорілась вантажівка ЗІЛ 131, що належить Міноборони. Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС у Львівській області.

«На місці пожежі постраждав чоловік 1967 року народження, який отримав 60% опіків тіла, тулуба, обличчя та рук 2-3 ступенів. Після гасіння вогню рятувальники знайшли ще одного чоловіка всередині автомобіля, медики констатували в нього смерть», – ідеться в повідомленні.

Вогонь повністю знищив автомобіль. Від займання вдалось врятувати два сусідні автомобілі. Причини займання встановлюються правоохоронцями.

Як повідомили пізніше у 53-й ОМБр, пожежа виникла через коротке замикання. На місці загинув старший солдат Юрій Горбик, який служив у частині вже три роки і неодноразово бував у зоні ООС.

Фото: ГУ ДСНС у Львівській області


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!