На Львівщині жінка народила дитину в потязі

10652 1
Сьогодні у регіональному потязі №804 сполученням Львів – Рівне народилася маленька українка. Допомогла породіллі провідниця моторвагонного депо Здолбунів Олена Крижанівська. Через непередбачувану ситуацію потяг відправився зі станції Броди на 14 хвилин пізніше. Про це інформує прес-служба відомства.
фото ілюстративне: inlviv.in.ua, news.meta.ua

фото ілюстративне: inlviv.in.ua, news.meta.ua

За словами провідниці, за 10 хвилин до зупинки на станції Броди у вагітної жінки відійшли води. Швидку допомогу викликали на станцію, однак, поки потяг прибув, немовля вже народилося. Із Бродівського вокзалу породіллю 1978 року народження із донечкою та старшим дворічним сином забрали у районну лікарню.

Читайте також: ТОП-10 найпопулярніших дитячих імен на Львівщині

«Щойно жінка сказала мені, що у неї відійшли води, я повідомила машиністові про потребу викликати швидку на найближчу станцію, а сама взялася шукати у вагонах лікаря та надавати допомогу жінці. На щастя, у одному з вагонів їхав фельдшер, він нам дуже допоміг. Ми знайшли простирадла, організували простір для жінки, поклали її на стільці, дали доступ повітря. Я робила жіночці масаж спини, тримала за руку, допомагала правильно дихати. Пологи були стрімкі – уже за 10 хвилин мама тримала на руках немовля. Отож, у нас дівчинка», — розповідає Олена Крижанівська.

Читайте також: Укрзалізниця адаптовує сайт для людей із вадами зору

Через непередбачувану ситуацію потяг відправився зі станції Броди на 14 хвилин пізніше та прибув до кінцевої станції – Рівного – із запізненням близько 10 хвилин. 

14 Червня, 2016 16:21
Я вражена... Курячі мізки матусі викликають щирий подив.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!