У снігових заметах на Львівщині застрягли шість «швидких»

2569 0
Загалом у транспортних засобах, які застрягли на дорогах, опинилися 111 людей, з них 17 дітей.
Фото: З відкритих джерел

Фото: З відкритих джерел

Упродовж доби через снігові замети на дорогах Львівщини рятувальники відбуксирували 43 транспортних засобів, з них 6 автомобілів швидкої медичної допомоги. Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомляє Головне управління ДСНС України у Львівській області.

Читайте також: Лопата vs зміна клімату, або На що натякає снігопад львів'янам

Також, «вибратися» зі снігу допомогли 6 автобусам, 10 легковим автомобілям, 21 вантажній та великогабаритній техніці, у яких перебувало 111 людей, з них 17 дітей. Загалом, підрозділи ГУ ДСНС у Львівській області здійснили 30 виїздів для надання допомоги на автодорогах області.

Читайте також: Як Львів втрачає гроші через снігопади, або Чому все потрібно робити вчасно

Довідково

Щоб не потрапити у неприємну ситуацію на дорозі, Головне управління ДСНС України у Львівській області закликає водіїв транспортних засобів:

  • за поганих погодних умов, зокрема ожеледиці, бути вкрай уважними
  • дотримуватися правил дорожнього руху
  • дотримуватися швидкісного режиму, дистанції
  • відмовтеся від ризикованих маневрувань, які при несприятливих погодних умовах можуть призвести до створення аварійних ситуацій.
  • відповідально ставитись до власного життя та життя своїх рідних.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!