На Львівщині зловмисник продавав волонтерам непридатні пластини для бронежилетів

1387 0
Шляхом обману чоловік заволодів грошовими коштами у сумі 140 тисяч гривень.
Фото: прокуратура Львівської області

Фото: прокуратура Львівської області

20-річному мешканцю Львівщини повідомили про підозру за продаж непридатних пластин для бронежилетів. Про це повідомили у пресслужбі Львівської прокуратури. 

За даними слідства, підозрюваний через соцмережу «Instagram» повідомив потерпілим, які займаються волонтерською діяльністю та допомагають добровольчим батальйонам, що може продати їм металеві пластини, виготовлені з бронесталі, які витримують постріли кулі, відповідно до державних стандартів для бронежилетів. 

Читайте також: На Львівщині затримали зловмисника, який виконував завдання російських спецслужб

Зловмисник під виглядом таких бронепластин, продав волонтерам пластини, вирізані із звичайного металу, які не придатні для військових цілей. Шляхом обману фігурант заволодів грошовими коштами у сумі 140 тисяч гривень. Наразі тривають слідчі дії, вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Нагадаємо, що на Львівщині виявили хакера, який «полював» на персональні дані СБУ.
 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!