На Львівщині знесуть ще три пам’ятники радянської доби

1470 0
Радянські пам’ятні знаки ліквідують у Червоноградській громаді.
Фото/ Facebook Червоноградської міської ради

Фото/ Facebook Червоноградської міської ради

Ще три пам’ятники комуністичного та нацистського режимів демонтують у Червонограді. Про це повідомили у Червоноградській міській раді.

Читайте також: «Є всі ознаки геноциду українського народу», – директорка «Території терору»

Знести планують меморіальний комплекс «Вічний вогонь», пам’ятний знак герою радянського союзу Олексію Лопатіну та пам’ятний монумент на місці бою радянських воїнів з німецько-фашистськими загарбниками у присілку Заболоття села Сілець.

Нагадаємо, що у Львові перейменують низку назв вулиць, які названі іменами діячів росії. Також у Дрогобичі розпочали демонтаж Меморіалу слави «Вічний вогонь» на перехресті вулиць Самбірської та Івана Франка. Раніше активно демонтувати пам’ятники розпочали у Стрийській громаді. Крім того, радянські монументи ліквідують у Бориславі.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!