На Львівщині знову побільшало пацієнтів з підозрою на коронавірус

2522 0
За ніч в інфекційну лікарню госпіталізували ще п'ятьох.
Фото: freepik.com

Фото: freepik.com

У період з 21:45 25 березня по 8:10 26 березня, на Львівщині з підозрою на коронавірусну інфекцію звернулись ще 5 людей, повідомила головна епідеміологиня Львівщини Наталія Тімко, передає пресслужба ЛОДА.

Це пацієнти зі Львова, Нового Роздолу, Івано-Франківської та Чернівецької областей. Зараз на лікуванні у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні перебувають 53 людини.

Ще 54 пацієнти з підозрою – на самоізоляції. За увесь час виписано 37 пацієнтів.

Стан усіх хворих – середньої важкості або близький до задовільного. У однієї пацієнтки – наближений до важкого.

Читайте також: Польща продовжила закриття кордонів на ще 20 днів

Загалом на Львівщині за весь час із підозрою COVID-19 звернулося 144 людини. За результатами тестів у 6 пацієнтів – грип. За увесь час в сумі у 29 пацієнтів Львівської області не підтвердили діагноз коронавірус.

Станом на зараз, на Львівщині з підоою на коронавірус є 115 осіб. У двох пацієнтів – позитивний результат тесту на коронавірус.

Нагадаємо, станом на вечір 25 березня в Україні було 145 підтверджених лабораторно випадків COVID-19. За добу зафіксували 32 нових. Також побільшало летальних випадків, тепер їх 5. Останньою померла жінка з Івано-Франківська, повідомляють у МОЗ. Вона довго лікувалась удома самостійно і звернулась до лікарів у запущеному стані. Діагноз їй підтвердили вже після смерті. На лікуванні також перебуває її чоловік.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!