Політична реклама

На Львівщині знову прогнозують грози

1256 0
На сьогодні, 30 липня 2012 року, Український Гідрометеоцентр прогнозує у західних областях грози, місцями сильні зливи, град, шквали 19-24 м/с. Негода може призвести до пошкодження ліній електропередачі та електрообладнання.

Станом на 10.00 год 30 липня на Львівщині залишаються знеструмленими 5 ліній електропередачі напругою 6-10 кВ повністю та 3 частково, 9 населених пунктів повністю та 4 частково у Мостиському, Радехівському, Дрогобицькому та Сокальському районах. Про це повідомили у відділі корпоративних зв’язків ПАТ «Львівобленерго».

Нагадаємо, у неділю, 29 липня 2012 року, в другій половині дня грози зі шквальними поривами вітру спричинили перерви в електропостачанні споживачам Львівщини.

Аварійно-відновлювальні роботи продовжуються. Задіяно 16 працівників у складі 4 бригад та 4 одиниці техніки.

ПАТ «Львівобленерго» заклиає мешканців Львівщини бути уважними та обережними під час непогоди.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!