Політична реклама

На Львівщині зростає кількість безробітних

1297 0
Кількість безробітних, що претендують на одне робоче місце, в Україні у грудні становила у середньому 11 осіб (108 осіб на 10 робочих місць), що на 4 особи більше, ніж у листопаді.

Про це йдеться у повідомленні Державної служби статистики, опублікованому на сайті відомства.

Показник навантаження на одне робоче місце у грудні виявився найбільшим у 2012 році. Найменший попит на робоче місце був зафіксований у серпні – 5 осіб на місце. Згідно з повідомленням, пропозиція робочих місць організаціями і установами у грудні становила 48,6 тис.

Нагадаємо, кількість зареєстрованих безробітних в Україні у грудні 2012 р. зросла порівняно з листопадом минулого року на 0,2% і становила 1,8% від загальної кількості працездатного населення.

Додамо, офіційного статусу безробітних на початок грудня 2012 року на Львівщині набули 24,9 тис. громадян, що на 17,1% більше, ніж на відповідну дату минулого року. Навантаження незайнятих громадян, що звернулися за сприянням у працевлаштуванні, на десять вільних вакансій на 1 грудня становило 82 особи (на 6 більше, ніж 2011 року).

Джерело: Zaxid.net

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!