На Львівщині зустріли бійців 703-го полку, які повернулись зі Сходу. Фото

1866 0
Бійці були в зоні ООС протягом шести місяців і не зазнали жодних бойових втрат.
фото пресслужби лода

фото пресслужби лода

У Самборі, що на Львівщині, сьогодні, 22 листопада, зустріли військовослужбовців 703-го окремого полку оперативного забезпечення, які повернулись із зони бойових дій. Про це повідомляє пресслужба ЛОДА.

Бійці були в зоні ООС протягом шести місяців і не зазнали жодних бойових втрат. Вони пройшли урочистою ходою від місця постійної дислокації бригади до площі Ринок у місті  Самборі. На центральній площі міста відбулася урочиста частина, під час якої найкращих військовослужбовців нагородили подарунками, грамотами та подяками голови ЛОДА.

Протягом пів річного перебування на Донбасі особовий склад займався розмінуванням місцевості, обладнанням та облаштуванням опорних пунктів, визначених в результаті розведення військ, утриманням понтонних мостів та поромних переправ через річку Сіверський Донець. Інженерні групи 703-го полку допомагали механізованим бригадам в облаштуванні фортифікаційних споруд першої лінії оборони, здійснювали забезпечення бригад.

Після ротації військовослужбовці матимуть кілька тижнів відпустки та реабілітації, після чого повернуться до виконання службових обов'язків у місці постійної дислокації.

Довідка:

703-й окремий полк оперативного забезпечення — військове з'єднання інженерних військ Сухопутних військ України. З'єднання пройшло кілька переформувань після перейменування з 50-го інженерно-саперного полку у 1994 році. Військовослужбовці частини стали важливою складовою ЗСУ. Вони не тільки брали участь у миротворчих операціях за кордоном, а й щорічно допомагають боротися з наслідками зимової і не тільки стихії у Львівській та сусідніх областях.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!