На Львівщині прощатимуться з воїном Іваном Тарабасом, який загинув на фронті

3193 0
Похорон воїна відбудеться завтра, 28 липня.
Фотоскірн відео

Фотоскірн відео

На Львівщині зустріли військового Івана Тарабаса, який загинув на війні з російськими окупантами. У мирному житті воїн був дипломованим юристом. Тіло Героя зустріли у Яворові. Про це повідомили у Яворівській міській раді.

Читайте також: В бою за Україну загинув 36-річний герой зі Львівщини Сергій Дякунович

«До війни Іван Степанович - це молодий дипломований юрист, люблячий батько та турботливий син. Сміливий, добросердечний патріот своєї держави, своєї домівки. І захищати її чоловік вважав своїм обов‘язком! Тепер Іван Тарабас – це незламний і непереможний Герой для нас, гордість своїх рідних та невимовна втрата для всього українського народу», – йдеться у повідомленні.

Воїн проживав у селі Дрогомишель Яворівського району. Сьогодні, 27 липня о 20:00 год відбудеться парастас в будинку загиблого.

Чин похорону відбудеться 28 липня о 12:00 годині в церкві Покрови Пресвятої Богородиці в Дрогомишлі.

Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!