На Львівщині звільнили керівника управління Мін'юсту Тараса Греня

2593 0
Він був на посаді з лютого 2021 року.
Тарас Грень / Фото: Galnet

Тарас Грень / Фото: Galnet

На Львівщині звільнили з посди начальника Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції Тараса Греня. Про своє звільнення він дізнався тоді, коли прямував на фронт.

«В дорозі долетіла весела новина − мене звільнено з посади начальника Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиціі (м. Львів)», − йдеться в його повідомленні у Фейсбуку. 

Виконувачем обов’язків керівника управління став Тарас Бассараб, про що свідчать дані на сайті Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції.

Читайте також: Колишній заступник голови ЛОДА Тарас Грень знову очолив управління юстиції

Нагадаємо, що керівником Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції Тараса Греня призначили у лютому 2021 року. У його підпорядкуванні перебували три західні області України, а саме: Львівська, Рівненська, Волинська. 

Тарас Грень уже працював на посаді керівника управління юстиції у Львівській області упродовж 2018-2019 років. За освітою він – юрист. Після 20 років адвокатської роботи став помічником міністра юстиції. Він очолював Головне територіальне управління юстиції у Львівській області із серпня 2018 року до 11 лютого 2019 року. Після цього працював начальником юридичного управління апарату адміністрації, а із вересня 2019 року був заступником голови Львівської ОДА. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!