На Львівщині з'явилися нові підозри на коронавірус. Загалом – уже сотня

3295 0
У трьох пацієнтів – позитивний результат тесту на коронавірус.
Фото: freepik.com

Фото: freepik.com

Сьогодні, 27 березня, впродовж дня із підозрою на коронавірусну інфекцію в області звернулися ще восьмеро осіб. Це пацієнти з Пустомитівського та Миколаївського районів, а також Львова. Про це повідомляє лікар-епідеміолог обласної інфекційної лікарні Наталія Тімко.

Читайте також: При лікарнях створять спецбригади для тестування на коронавірус удома

Зараз на лікуванні у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні знаходяться 48 осіб.

На самоізоляції перебувають 62 осіб. Із лікарні вже виписали 49 пацієнтів. Стан усіх хворих – середньої важкості або близький до задовільного. В однієї пацієнтки наближений до важкого.

Загалом на Львівщині за весь час із підозрою COVID-19 звернулися 159 людей. За результатами тестів у шести осіб – грип. У 59 пацієнтів не підтвердили діагноз коронавірус.

Читайте також: У Львові для пацієнтів з підозрою на коронавірус підготували 1500 ліжок. Перелік лікарень

Станом на зараз, на Львівщині з підозрою на коронавірус є 100 осіб.  Одна особа знаходиться на лікуванні у відділенні інтенсивної терапії.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!