На Львівщину їде прем’єр-міністр Олексій Гончарук

2323 0
Його візит пов’язаний із зривом опалювального сезону в Новояворівську та Новому Роздолі.
Фото: 5 канал

Фото: 5 канал

Сьогодні на Львівщину з офіційним візитом приїде прем’єр-міністр Олексій Гончарук. Про це повідомили у пресслужбі ЛОДА.

Робочий візит пов’язаний із зривом опалювального сезону у Новому Роздолі та Новояворівську. Як зазначає на своїй сторінці у Фейсбук нардеп Тарас Батенко, Олексій Гончарук має приїхати у Новий Розділ.

Нагадаємо, у Новому Роздолі та Новояворівську офіційно оголосили надзвичайну техногенну ситуацію, оскільки ТЕЦ обох міст, які подають тепло та електроенергію мешканцям, не функціонують.

У 2018 році поліція затримала чотирьох працівників ТЕЦ, запідозривши їх у крадіжці газу НАК «Нафтогаз Україна» на суму 1,4 млрд грн. Суд арештував обидві ТЕЦ та передав Агентству з розшуку та менеджментів активів. Після цього компаніям призначили нового управителя «Гарант Енерго М».

Восени цього року АТ «Укртрансгаз» заявило, що управитель боргує 388 млн грн за збір та транспортування газу. Через це у містах досі не стартував опалювальний сезон.


 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!