На Львівщину із київського притулку перевезли ще двох ведмедів

1310 0
Ведмежий притулок Домажир вже прийняв 7 ведмедів із притулку «Біла скеля».
Фото: Ведмежий притулок Домажир

Фото: Ведмежий притулок Домажир

До ведмежого притулку Домажир, що неподалік Львова, із притулку «Біла скеля» з-під Києва привезли ще двох ведмедів, повідомляє Домажир.

Загалом до львівського притулку з-під Києва прибуло вже 7 ведмедів. П’ятеро з них привезли минулого тижня.

Читайте також: До притулку «Домажир» привезли п'ять ведмедів з Київщини

Як йдеться у повідомленні, крім 29 ведмедів, які живуть у ведмежому притулку Домажир, ці семеро ведмедів можуть розраховувати на турботу та догляд. У притулку зазначили, що й надалі планують підтримувати тварин, які перебувають у небезпеці по Україні.

Для довідки

Центр порятунку та реабілітації бурих ведмедів в Україні «Домажир» розташований у селі Жорниська Яворівського району. У ведмежому притулку не просто живуть ведмеді, бо на території розташовано також великий освітньо-відпочинковий простір, де можна взяти участь у різних заходах, поїсти у кафе та весело провести час. Умови життя для бурих ведмедів у притулку наближені до природних. Ведмеді живуть у дикій природі близько 25 років, у притулку приблизно 40 років.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!