На Львівщину надійшла чергова партія вакцини Pfizer

1319 0
Прибуло понад 29 тисяч доз вакцини від Comirnaty/Pfizer.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

На Львівщину прибуло понад 29 тисяч доз вакцини від Comirnaty, повідомляє ЛОДА.

Читайте також: Де вакцинуватися у Львові сьогодні. Графік та локації

Це інноваційна вакцина, розроблена німецькою біотехнологічною компанією BioNTech спільно з американським фармакологічним концерном Pfizer.

Вакцина дозволена для екстреного використання для осіб від 12 років Всесвітньою організацією охорони здоров’я. Її застосовують у США, Великій Британії, Канаді, ЄС, а загалом у майже 100 країнах світу. 

Нагадаємо, що від початку вакцинальної кампанії щеплено 24 054 784 українців. У вихідні у Львові провакцинуватися кількома доступними вакцинами. Пункти працюють упродовж дня.

У Львові та на Львівщині від старту вакцинальної кампанії щеплення однією дозою зробили трохи більше 42%, а двома – понад 30% мешканців. Якщо щеплення від коронавірусу йтиме такими ж темпами, як це відбувається зараз, до нового року вдасться досягнути цифри у 50% однією дозою, і 40% – двома.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!