На Львівщину приїде Порошенко

2106 0
Голову держави чекають у середу або ж четвер.
Фото: УНІАН

Фото: УНІАН

Президент України Петро Порошенко завітає з робочою поїздкою у Львівську область на цьому тижні. Як повідомили Tvoemisto.tv поінформовані джерела, близькі до Львівської ОДА, поїздка відбудеться у середу або в четвер – поки що остаточна дата встановлюється.

За даними джерел, Порошенко відвідає низку промислових об’єктів на території області. Детальна програма перебування голови держави все ще узгоджується.

Водночас на сайті підприємства «Електроконтакт Україна» розміщено оголошення про те, що компанія 30 серпня відкриває завод у Бродах на Львівщині і урочистості відбудуться за участі президента Порошенка.

Нагадаємо, останній раз  президент приїжджав на Львівщину в середині липня цього року – голова держави побував на львівському бронетанковому заводі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!