На Львівщину релокувалася кондитерська фабрика з Харківщини

6011 0
На підприємстві вже працюють 30 місцевих мешканців.
Фото: Дрогобицька міська рада

Фото: Дрогобицька міська рада

Через війну до Дрогобича переїхало кондитерське підприємство «Т-Престиж» з Харківської області, яке вже запустило першу виробничу лінію та розпочало випуск солодкої продукції. На Львівщині фабрика планує збільшувати свої потужності та створювати нові робочі місця. Про це повідомили у Дрогобицькій міській раді.

Читайте також: До Львова переїхав виробник пожежної техніки з Чернігівщини

Наразі на підприємстві працевлаштовано вже 30 місцевих мешканців. Виробники кондитерської продукції планують розширювати виробництво, запускати нові лінії, також паралельно працюють над пошуком партерів для збуту продукції.

Крім того, у міській раді Дрогобича зауважили, що готові сприяти переміщенню нових підприємств на територію громади, адже це розвиток та податки, тому зібрали базу даних інвестиційних об’єктів, які можуть пропонувати потенційним інвесторам та підприємцям.

Нагадаємо, що на Львівщині збудують новий сільзавод, який розташується на території Трускавецької громади у селі Модричі. Також у грудні торік на Дрогобиччині запрацювала комунальна молочна ферма «Тарком».

Додамо, що на Львівщину переїхало вже півтори сотні релокованих підприємств. Лідерами є Київщина та Харківщина.

Фото з сайту Дрогобицької міської ради

Цей матеріал опубліковано за підтримки Європейського фонду за демократію (EED). Його зміст не обов’язково відображає офіційну позицію EED. Інформація чи погляди, висловлені у цьому матеріалі, є виключною відповідальністю його авторів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!