На Львівщину релокувалося найбільше компаній з інших регіонів

2690 0
Далі – Закарпатська та Чернівецька області.
Фото: Іван Станіславський / Твоє Місто

Фото: Іван Станіславський / Твоє Місто

В Україні з початку повномасштабного вторгнення росіян найбільше компаній релокувалося на Львівщину – 24,6%. Тоді – до Закарпатської (16,1%) та Чернівецької (11,4%) областей. Про це повідомляє Мінекономіки.

Станом на 15 липня за програмою релокації у безпечні регіони переміщено 678 підприємств. З них 68% (467 підприємств) вже відновили свою роботу. 

Серед підприємств які вже відновили свою діяльність на новому місці, найбільшу частку складають підприємства оптової та роздрібної торгівлі, ремонту автотранспортних засобів і мотоциклів (38,7 %), переробної промисловості (33,1 %), інформації та телекомунікації (5,9 %), професійної, наукової та технічної діяльності (5,3%).

Читайте також: На Львівщину переїхало вже півтори сотні релокованих підприємств. Хто серед лідерів

Нагадаємо, що за даними станом на 7 липня,  на Львівщину через повномасштабне вторгнення росії до України релокувалося 168 підприємств. 104 вже запрацювали в області. 

Загалом станом на кінець травня в області прийняли понад 800 заявок від підприємств, які хотіли б переїхати сюди. Серед них найбільше представників галузі машиноприладобудування, харчової індустрії, легкої промисловості та хімічної галузі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!