На Львівщину вже прибуло понад 200 переселенців

953 0
В області розгортають понад 10 тисяч місць.
Фото: Дім

Фото: Дім

На Львівщину вже прибуло понад 230 переселенців з інших регіонів України. Також, зокрема до Львова, прямує автобус зі 41 дитиною зі Скадовська. Загалом в області розгортають понад 10 тисяч місць. Про це під час брифінгу сьогодні, 25 лютого, повідомив голова Львівської ОДА Максим Козицький.

Тимчасові місця для мешканців інших областей розгортають у школах та приміщеннях, які до цього пристосовані. Також в усіх районах Львівщини працюють штаби, куди можна приносити гуманітарну допомогу. Зокрема, потрібні речі першої необхідності, матраци та ковдри, а також їжа, яка не псується.

Читайте також: Паніка небезпечна. Що радить робити психологиня, коли страшно через війну 

Нагадаємо, у Львові розгорнули гуманітарний штаб у Палаці мистецтв на вул. Коперника, 17. Там можна отримати всю інформацію щодо гуманітарнрї допомоги, розселення, забезпечнння всім необхідним. Окрім цього, на «Арені Львів» розгорнутий центр для прийняття переселенців і подальшого їх відправлення на тимчасове проживання. 

Юлія Осим


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!