На Львівщину йде потепління. Якою буде погода у найближчі дні

8025 0
Ночі будуть теплішими, дні прогнозують хмарні з проясненнями.
Фото/ uanews.lviv.ua

Фото/ uanews.lviv.ua

У п’ятницю, 29 квітня погоду у Львові та Львівській області визначатиме поле підвищеного атмосферного тиску. Буде хмарно з проясненнями, вночі опадів не очікується, а вдень можливий невеликий короткочасний дощ.

За даними Львівського гідрометцентру, вітер завтра буде північного напрямку, 5 – 10 м/с. Температура по місту вночі 2 – 4° тепла, вдень 13 – 15° тепла. По області Температура вночі 1 – 6° тепла, подекуди на поверхні ґрунту заморозки 0 – 3°; вдень 12 – 17° тепла.

Мешканців попереджають про слабкий туман упродовж доби. Погіршення видимості в тумані 500 – 1000 м та дощі.

У суботу, 30 квітня на Львівщині буде хмарно з проясненнями, без істотних опадів. Вітер північний, 3 – 8 м/с. Вночі стовпчики термометра покажуть 1 – 6° тепла, подекуди на поверхні ґрунту заморозки 0 – 3°. Вдень температура становитиме 12 – 17° тепла.

1 травня також буде хмарно з проясненнями. Вночі без опадів, вдень місцями невеликі короткочасні дощі. Вітер північно-східний, 3 – 8 м/с. Температура вночі 1 – 6° тепла, вдень 13 – 18° тепла.

У понеділок та вівторок, 2-3 травня синоптики прогнозують хмарно з проясненнями. Вночі без істотних опадів, вдень очікуються короткочасні дощі. Вітер північного напрямку, 5 – 10 м/с. Температура вночі 2 – 7° тепла, вдень 13 – 18° тепла. 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!