На Львівщину з робочим візитом приїде президент Зеленський

4049 0
У межах візиту планують провести велике засідання фракції «Слуги народу» в Трускавці, що передбачає нагородження найкращих депутатів.
Фото: Офіс президента

Фото: Офіс президента

2 жовтня на Львівщині із робочим візитом перебуватиме президент України Володимир Зеленський. За день до цього планують провести велике засідання фракції «Слуги народу» в Трускавці, що передбачає нагородження найкращих депутатів, сесію з силовиками та радником голови Офісу президента Андрієм Єрмаком. Про це повідомляє УП з посиланням на співрозмовника в партії «Слуга народу».

2 жовтня – основний день роботи для «слуг». Цього дня у Трускавці чекають на президента Володимира Зеленського.

Як повідомив у коментарі Tvoemisto.tv львівський нардеп від «Слуги народу» Ростислав Тістик, у межах засідання планують обговорити низку законопроектів, а також кадрові питання.

Читайте також: Львів’янин скаржитиметься в Адміністрацію президента на виступ Зеленського російською мовою

«Дійсно, планується декілька засідань фракції, де піднімемо різні запитання, наскільки мені відомо, в тому числі і кадрові. Щодо ряду законопроєктів також хочуть піднімати питання», – каже нардеп.

Жити, як додає співрозмовник УП, «слуги» будуть у Трускавці у трьох готелях: Rixos, «Міротель» та «Лісова пісня».

Ольга Коваль


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!