На львівській багатоповерхівці намалювали мурал із Андреєм Шептицьким. Відео

2096 0
Сьогодні відзначають 155 років від Дня народження митрополита Андрея Шептицького.
Фото: Тарас Бабенчук

Фото: Тарас Бабенчук

На проспекті Червоної Калини, 64 29 липня до 155-річниці Дня народження Андрея Шептицького відкрили мурал із його зображенням. Його намалювали на багатоповерхівці.

Читайте також: Львів'ян запрошують у Митрополичі сади на уродини Шептицького. Розклад екскурсій

Це четвертий із шести муралів, що їх відкриють на львівських багатоповерхівках цього року. Всі вони будуть присвячені певним особистостям. У Львові вже відкрили мурали із Борисом ВозницькимВасилем Сліпаком та мурал, присвячений медикам.

На муралі митрополита Андрея Шептицького зображено двобічно: з однієї сторони – як молодого графа та мецената, а з іншої – як мистецького та громадського діяча. Над муралом працювали художники Святослав Владика, Валентин Гричишов, Наталія Пальчинська, Микола Куцик, Ольга Дмитрук, Глафіра Щербак та група Sacred Universe.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!