Політична реклама

На львівській євроарені провели генеральну репетицію. Відео

1844 1
Завтра, 29 жовтня, відбудеться відкриття стадіону до Євро-2012 «Арена Львів». Сьогодні його інспектувати до Львова приїхав Президент України Віктор Янукович, а напередодні, 27 жовтня, на стадіоні було проведено генеральну репетицію відкриття стадіону за участі представників ДЮСШ, обласних федерацій з видів спорту, університету фізичної культури, акторів театру "Воскресіння".

Загалом до урочистої церемонії відкриття запрошено понад 600 представників різних видів спорту – гімнастики, акробатики, важкої атлетики, боротьби, гирьового спорту, легкої атлетики, боксу, фехтування, кікбоксингу, веслування, кінного спорту та альпінізму. 

Потрапити на генеральну репетицію відкриття стадіону виявилось легко, досить було змішатись з натовпом учасників та волонтерів. Під керівництвом головного режисера урочистої церемонії відкриття стадіону учасники відкриття протягом цілого дня та вечора «відшліфовували» програмні номери на газоні, який накрили, щоб не пом'явся.

Як зазначили з місця події репортери медіапорталу "Твоє місто", стадіон не повністю готовий до відкриття. Зокрема, за два дні до «грандіозної» презентації стадіону так і не добудували дах і не встановили частину стільців. Втім дату відкриття не переносять.

Незважаючи на присутність великої кількості дітей на території, будівельники продовжують. У них «генеральна репетиція» буде вже під час матчу. І питання про безпеку перебування на стадіоні залишається відкритим.

Нагадаємо, відкриватиме євростадіон у Львові американська поп-зірка Анастейша, а українська співачка Руслана презентує свій гімн-кричалку для вболівальників матчів.


29 Жовтня, 2011 22:20
Хобот ВЄсЄлУха
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!