На львівському бронетанковому заводі модернізують танки Т-64. Фото

1560 0
Машини обладнують тепловізорами, цифровими радіостанціями та динамічним захистом.
Фото: Укроборонпром

Фото: Укроборонпром

На ДП «Львівський бронетанковий завод», що входить до складу концерну «Укроборонпром», налагодили серійну модернізацію танків Т-64 зразка 2017 року. Про це повідомляє пресслужба «Укроборонпрому».

Читайте також: Львівський бронетанковий завод виготовлятиме нові броньовані машини. Фото

Танки обладнують тепловізорами, цифровими радіостанціями, засобами супутникової навігації та новим динамічним захистом, що суттєво розширює їхні бойові можливості.

«Т-64 є основною бойовою машиною бронетанкових підрозділів українського війська та відмінно показав себе у протистояннях з агресором на Сході України. До того ж, саме цей танк у 2017 році проявив себе у танкових змаганнях НАТО The Strong Europe Tank Challenge та був продемонстрований під час минулорічного параду з нагоди Дня Незалежності України», – кажуть в Укроборонпромі.

Читайте також: Найновішу українську бронемашину виготовлятимуть у Львові

У концерні додають, що члени екіпажу отримають нові прилади нічного бачення з електронно-оптичним перетворювачем третього покоління, що мають високу стійкість до світлових завад і не чутливі до засвічення навіть під час використання противником спеціальних завад у інфрачервоному діапазоні.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!