На львівському залізничному вокзалі розбили наметове містечко. Фото

12020 0
Таким чином пасажири, які не встигли на пересадку через запізнення потяга, протестували проти відмови обміняти їхні квитки.
фото: Ігор Зінкевич/Facebook

фото: Ігор Зінкевич/Facebook

Сьогодні, 19 серпня, вночі на львівському залізничному вокзалі розбили наметове містечко. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє депутат міської ради Ігор Зінкевич.

За його словами, таким чином пасажири, які не встигли на пересадку, протестують проти відмови обміняти їхні квитки. Потяг з Івано-Франківська запізнився на дві години, через що його пасажири не встигли на пересадку. У касах вокзалу їм відмовилися обмінювати квитки, оскільки затримка потяга сталася не з вини «Укрзалізниці».

Читайте також: Укрзалізниця придбала шість нових дизель-потягів

Пізніше прес-служба «Укрзалізниці» повідомила, що пасажирів у Львові, які не встигли пересісти на інші рейси через затримку потяга, пересадили до інших поїздів. Зараз усі вони вже перебувають у дорозі. Зокрема, частина пасажирів, які прямували до Лисичанська, продовжили подорож в окремому вагоні поїзда № 74 Львів – Москва, який на станції Хмельницький причеплять до складу поїзда № 138 Хмельницький – Лисичанськ. Пасажирів, які прямували до Сум, у Києві з поїзда № 74 пересадять на поїзд № 124 Київ – Костянтинівка. За інформацією прес-служби компанії, випадок затримки потяга з Івано-Франківська розслідується.

Фото зі сторінки у Facebook Ігоря Зінкевича


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!