Політична реклама

На Львівському вокзалі відкрили другий Інформаційний центр

1330 0
26 червня у Львові відкрили другий Туристично-інформаційний центр, який надаватиме необхідну інформацію туристам. Під час Євро-2012 тут гості міста зможуть отримати карти, путівники, календар подій у місті, карту основних об’єктів турніру у Львові. ТІЦ працює у центральній касовій залі вокзалу. Згідно статистики, 80% туристів до Львова приїжджають саме залізничним транспортом.

У Туристично-інформаційному центрі на залізничному вокзалі можна отримати карти міста, перелік подій чотирма мовами (українська, російська, англійська, німецька), тексти самостійних екскурсій, буклети «In your pocket» (інформація англійською про місто загалом, а також про заклади харчування та розваги), інформацію щодо руху громадського транспорту, - повідомляє сайт приймаючого міста Львів.

Спеціально до Євро-2012 буде видано карти з об'єктами чемпіонату, Fan guides - інформація для фанів про місто та чемпіонат (англійською, німецькою, португальською). Також в центрі можна буде отримати QR-коди для скачування безкоштовних мобільних аплікацій для смартфонів. 

У ТІЦ працюватиме одночасно двоє працівників. Протягом травневих свят центр працюватиме з 06:30 до 20:00, в інші дні - з 09:00 до 20:00. «До кінця травня ТІЦ працюватиме в тестовому режимі, ми хочемо оцінити кількість відвідувачів у різні періоди доби. А вже потім, коли будемо знати точний рух поїздів – визначимо години роботи під час Євро-2012», - каже Надія Радіоненко, директор ЛКНП «Центр розвитку туризму м. Львова». «ТІЦ на вокзалі, в аеропорту та інших пунктах прибуття туристів - це міжнародний досвід. Зараз ми дуже раді, що нарешті напередодні чемпіонату є можливість надавати якісні туристичні послуги тим туристам,  які прибувають до Львова залізничним транспортом», - додала Надія Радіоненко. 

Нагадаємо, Львів став першим містом, у якому відкрили туристично-інформаційний центр, який відповідає європейським стандартам – з вересня 2009-го. ТІЦ вже визнаний одним з найкращих в Україні. Він обслуговує в першу чергу індивідуальних (а не групових) туристів, що подорожують самостійно. Робочими мовами ТІЦу є англійська, російська, польська, німецька. У центрі також є працівники, що володіють німецькою, португальською та італійською. В пікові дні кількість його сягає до 120 людей. 

У туристичного пункту є також сайт touristinfo.lviv.ua. На початку червня запрацює ще один ТІЦ на території МА «Львів» імені Данила Галицького.

 
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!