Політична реклама

На львівських барикадах встановили піаніно

1574 0
Біля Львівської ОДА з’явилося вуличне піаніно. Його встановили в рамках загальноукраїнської акції "Піаніно по всій Україні".

Як повідомила координатор акції Христина Качмарик, піаніно також з’явилося в Харкові, Донецьку, Рівному, Луганську, Кіровограді, Чернівцях, Черкасах та Києві.

Наступного тижня до акції приєднаються інші міста, повідомляє 24tv.ua.

"Це другий етап акції "Піаніно для "Беркуту"", що відбувалася у Києві ще в грудні", – розповіла вона.

Піаніно поставили саме біля ЛОДА, оскільки запланували, що музичний інструмент повинен стояти у символічному для народу місці.

"Такі прості речі добре впливають на свідомість людей. Я вірю, що в багатьох містах це один з найкращих способів говорити з людьми, бо довгі інтелектуальні розмови не завжди можуть зрозуміти. А ось таке повідомлення може "достукатись" до тих, хто був байдужим", – розповів ініціатор акції Маркіян Мацех.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!