Політична реклама

На львівських дорогах розпочали ямковий ремонт

1364 0
У Львові ями на дорогах, що утворилися під час зими, ліквідовують, розігріваючи старий асфальт. Роботи тривають в Сихівському та Личаківському районах. Завтра, якщо збережеться суха погода, районні адміністрації планують розпочинати ямковий ремонт гарячим асфальтом.
lvivexpres.com

lvivexpres.com

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

У Личаківському районі наразі проводять ямковий ремонт на вул. Зеленій від вул. Івана Франка до «Львівводоканалу», далі ремонтуватимуть вул. Студентську, К. Левицького, Дороша, Тершаківців, Чехова.

«Якщо дозволять погодні умови, то завтра будемо засипати ями на вул. Мазепи, Шевченка, Замарстинівській, Тунельній, Торф’яній, Промисловій, Винниці та дорозі на Брюховичі. Дві бригади до роботи готові, головне – щоб дозволяли погодні умови», - зазначив начальник відділу комунального господарства Шевченківської районної адміністрації Михайло Тицький.

Також планують ліквідовувати ями на дорогах Залізничного району.  Ямковий ремонт проведуть здебільшого на магістральних вулицях: Виговського, Городоцькій, Широкій, Левандівській та Шевченка.

«Дороги ще мокрі, якщо завтра висохнуть, будемо засипати їх гарячим асфальтом. Відтак, ремонтуватимуть вул. Героїв УПА, Антоновича, Наукову. Працюватимемо там, де буде сухо», - повідомив заступник голови Франківської районної адміністрації Орест Тимчишин.

На Сихові ремонтують вул. Стуса, Кавалерідзе, Сихівську, просп. Червоної Калини. Коли буде гарячий асфальт, ями продовжать засипати. Якщо буде сухо, також засипатимуть ями і у Галицькому районі міста.

Нагадаємо, львівські водії нарікають, що ями на деяких вулицях сягають 30 см. Автовласники все частіше звертаються до вулканізацій через проблеми з кривими дисками і деформованою гумою.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!