На львівських вулицях на свята побільшає поліції

1857 0
Поліцейські служби працюватимуть в посиленому режимі, насамперед – у середмісті, де заплановано багато масових заходів.
Фото: Поліція Львівської області

Фото: Поліція Львівської області

На різдвяні та новорічні свята на вулицях Львова працюватиме більше нарядів поліції. Також збільшать кількість оперативно-слідчих груп. Про це у коментарі Tvoemisto.tv розповіла речниця ГУ Нацполіції Львівщини Світлана Добровольська.

Поліцейські стежитимуть за порядком під час масових заходів у всіх районах міста, передусім – у центрі та на Сихові, де в новорічну ніч заплановані шоу. Також вони стежитимуть, щоб львів’яни і гості міста не використовували піротехніку.

Читайте також: У новорічну ніч у Львові курсуватимуть трамваї на трьох маршрутах

Про те, на скільки збільшать кількість поліцейських, Світлана Добровольська не розповідає.

«Ми не будемо таку інформацію видавати. Але ми будемо кругом», – каже речниця ГУ НП у Львівській області.

Вона додає, що також чергуватимуть вибухотехніки та кінологи, у разі потреби вони виїжджатимуть. Окрім того, більше патрулів буде біля церков на Різдво – і 25 грудня, і 7 січня.

Читайте також: Як у Львові святкуватимуть Новий рік і Різдво. Програма

Поліція просить львів’ян та гостей міста дотримуватись правил поведінки та бути ввічливими один до одного, а також – не зловживати спиртним. А у випадку правопорушень чи виявлення підозрілих предметів – звертатись безпосередньо до поліцейських або телефонувати на лінію 102.

Олександра Бодняк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!