Політична реклама

На львівських вулицях ями сягають 30 см

1328 1
Львівські водії нарікають, що ями на деяких вулицях сягають 30 см. Автовласники все частіше звертаються до вулканізацій через проблеми з кривими дисками і деформованою гумою.
lvivexpres.com

lvivexpres.com

Комунальники виправдовуються, що дороги руйнуються від перепадів температури. Обіцяють відремонтувати, не чекаючи весни, інформують «Головні новини Львова».

«Ми вже проводили в січні підсипку відфрезированим асфальтом, але в суху погоду. Тому ми чекаємо хорошої погоди і відразу починаємо роботи засипки», - розповів начальник відділу комунального господарства Сихівської районної адміністрації Віктор Західний. 

Тим часом, досвідчені автовласники радять їздити небезпечними ділянками непоквапливо. Особливо, якщо дорога залита водою і може приховувати неприємні сюрпризи, а найголовніше – не обминати вибоїни по зустрічній смузі.

Нагадаємо, Львів досі не отримав від держави 153 млн грн, на які було проведено ремонти доріг до Євро-2012 ще 2011 року.

Як інформував ZAXID.NET, уряд рекомендував місцевим органам влади не проводити ремонт доріг за низьких температур.

 

5 Лютого, 2013 14:26
ЗОНД Дороги Садовий ремонтував лише до Євро 2012 а після трава не рости. А якщо відверто дороги у Львові як у глухому селі. Такої якості ремонту львівяни ще не бачили. Онур в моїх очах впав нище плінтусу. Такий брак і нікому до цього справи немає. Невже гарантія не обумовлена договором. Або в цьому інтерес чиновників або з нас турки просто лохів ро[***]. Як робити дороги на пів року! Марнотрацтво на державному рівні. Для прикладу прокатайтеся вул.Зеленою. Каналізаційні люки позападалися, велодоріжка небезпечна для всіх видів транспорту окрім важких танків, не краща ситуація на проїзджій частині.Тратуари не витримують жодної критики. Чесно кажучи до ремонту дорога виглядала краще. Де наше керівництво містом. Так дійсно з тієї роботи відкату небуде, але елементарну совість потрібно мати. Однозначно має бути кримінальна справа відкрита по розбазарюванню державних коштів.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!