На Личаківській частково демонтували делініатори, що заважали проїзду великих автобусів

1741 0
На Личаківській їх поставили для того, щоб водії не перетинали суцільну смугу.
фото пресслужби лмр

фото пресслужби лмр

ої – вул. Пасічної частково демонтували для того, щоб там могли проїхати автобуси великого класу. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

На Личаківській, за словами заступника директора департаменту житлового господаства та інфраструктури Андрія Білого, їх поставили для того, щоб не перетинали суцільну смугу: автомобілі з правої смуги перелаштовувались в центральну, щоб їхати в напрямку Винників.

«Це створювало небезпеку і проблему для тих, хто їхав у центральній смузі, тому мешканці ініціювали встановлення делініаторів і подали цю пропозицію на комісію з безпеки дорожнього руху. Після того, як їх встановили, побачили, що є питання. Проблема в тому, що у проєкті реконструкції Личаківської проєктант заклав занадто вузьку смугу в місці повороту, і 12-метровий автобус не може повернути, не виїжджаючи за межі цієї смуги», – каже він.

Тож декілька стовпців забрали, щоб автобуси могли повертати. Окрім того, біля храму Покрови на вулиці Личаківській хочуть встановити зупинку громадського транспорту.

Раніше керівник управління транспорту ЛМР Орест Олеськів через цей випадок анонсував створення «чорного списку» проєктантів, які не якісно працюють.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!