На Личаківській у Львові збудують 6-поверхівку

5415 1
Висота будинку не має перевищувати 21,5 м.
Візуалізацію надали в ЛМР

Візуалізацію надали в ЛМР

На вулиці Личаківській у Львові збудують шестиповерховий житловий будинок. Відповідні містобудівні умови та обмеження погодили на засіданні виконавчого комітету сьогодні, 27 червня.

Будинок зведуть на Личаківській, 84а, б, 86а, 84-88, що належить до історичного ареалу міста. Його висота не має перевищувати 21,5 м, а відсоток забудови – 40%. Наразі територія не забудована.

Будівництво вестиме ТзОВ «Ангеліка», яке згідно з даними системи Youcontrol, належить львів’янам Віталієві Гуді, Вадиму Моргунову, Володимиру Пєшкову та Тарасу Перетятко.

Візуалізацію надали в ЛМР


Читайте також:
2 Липня, 2019 14:34
Ростислав Будинок візуально вписується, але ось цей їхній хитродупий шостий поверх варто прибрати геть !! Такий гівняний поверх проліз на Куліша, Бог знає що вчудили за Добробутом і що за хрін на таке дав дозвіл, а далі розповзається гангрена по всьому старому місту. Вище існуючих будинків будувати не варто, це шпетить обличчя міста, але і одноповерхові хібари, де колись Франко пісяти ходив і які ледво стоять на одній нозі, зберігати теж не варто.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!