У Львові вперше почали демонтаж незаконної багатоповерхівки. Фото

7775 0
Львівська міськрада раніше виділила для міської ДАБІ 2,8 млн гривень для знесення незаконної 7-поверхівки.
Фото: Юрій Сколоздра / Facebook

Фото: Юрій Сколоздра / Facebook

На Личаківській, 259 почали демонтаж незаконної новобудови. Відповідні фото на своїй сторінці у Facebook опублікував львів’янин Юрій Сколоздра.

Читайте також: У яких новобудовах Львова не радять купувати житло. Перелік

За його словами, у багатоповерхівці вже демонтували дах, на місці працює екскаватор. Додамо, що в січні Львівська міськрада виділила для міської ДАБІ 2,8 млн гривень для знесення незаконної 7-поверхівки. 

Нагадаємо, 18 грудня Восьмий апеляційний адміністративний суд ухвалив рішення про знесення багатоповерхівки на вул. Личаківській, 259. Це остаточне рішення підлягає до виконання. Спочатку Інспекція ДАБК у Львові подала позов у Личаківський районний суд Львова.

У 2017 році суд постановив знести будівлю. Водночас забудовник «Лідер-Моноліт» оскаржив це рішення в обласному апеляційному суді, потім справу розглядав Верховний суд, потім Восьмий апеляційний суд, який і ухвалив остаточне рішення. 

Читайте також: Як перевірити забудовника

За даними сайту про новобудови ЛУН, на Личаківській, 259 у Львові будували 7-поверховий будинок на 42 квартири економ-класу, а нині будівництво заморожене.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!