На Личаківській змінять рух приміські автобуси. Маршрут

2162 0
Через ремонтні роботи у Львові на вул. Личаківській змінять рух автобусні маршрути № 217а та № 138.
фото: Mapio.net

фото: Mapio.net

На час ремонт на вул. Личаківській на ділянці від вул. Круп’янської до вул. Черемшини, приміські автобуси №217А та № 138 змінили свої маршрути. Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

Маршрут автобусів:

№ 217а: у напрямку від центру міста автобуси курсуватимуть по вул. Личаківській – вул. Мечникова – вул. Некрасова – вул. Черемшини – вул. Личаківська і далі за маршрутом.

У напрямку до центру міста: по вул.Личаківській – вул. Пасічна – вул. Дж. Вашингтона – вул. Зелена – вул. Студентська – вул. Мечникова – вул. Личаківська і далі за маршрутом.

Читайте також: На вихідні у Львові не курсуватимуть 3 трамвайні маршрути

№ 138: у напрямку від центру міста автобуси курсуватимуть по вул. Личаківській – вул. Мечникова – вул. Некрасова – вул. Черемшини – вул. Личаківська і далі за маршрутом.

У напрямку до центру міста: по вул. Дж. Вашингтона – вул. Зелена – вул. Студентська – вул. Мечникова – вул. Личаківська і далі за маршрутом.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!