На Цвинтарі орлят намагались пошкодити конструкції з левами

2008 1
На місце події викликали поліцію та СБУ, але провокаторів затримати не вдалось.
Фото: Варіанти

Фото: Варіанти

Сьогодні, 5 грудня, близько 2:00 на Личаківському цвинтарі невідомі намагались пошкодити частину конструкцій на полі польських військових поховань. Про це повідомляє заступник міського голови Львова Андрій Москаленко у Facebook.

«До ранку конструкції вже відновили. Зараз тривають слідчі дії. Поліція та СБУ були одразу викликані на місце. Провокаторів на місці затримати не встигли», – каже Андрій Москаленко.

Він додає, що провокації на Личакові стають систематичними, відтак, міська рада «вимагає від правоохоронних органів ефективних дій щодо розслідування та недопущення подальших провокацій».

У відділі зв'язків з громадськістю ГУ Нацполіції у Львівській області Tvoemisto.tv повідомили, що мають інформацію про інцидент і з'ясовують обставини події.

Нагадаємо, 22 листопада троє польських студентів намагались запалити фаєри на Личаківському цвинтарі біля поля польських військових поховань. Їх затримала охорона Личакова, яка викликала поліцію та СБУ. Згодом суд у Львові засудив студентів до 8,5 тис. грн штрафу кожного.

 


Читайте також:
5 Грудня, 2018 10:21
666 ... маємо те що маємо ... наразі в Україні бал правлять( розбудовують оту уркаїну) [***] полум'яні, що покинули свої печери кам'яні ... Слава Україні !
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!