На Липинського та Чорновола у Львові облаштували виділені смуги

4954 0
Тепер виділені смуги працюють уздовж усього проспекту Чорновола.
Фото: Юрій Коберник

Фото: Юрій Коберник

На вулиці Липинського та проспекті Чорновола у Львові облаштували виділені смуги. Відповідні фото опублікував у спільноті «Зручне місто» Юрій Коберник.

Читайте також: Чи працюють виділені смуги на Чорновола у Львові. Відео з дрона

Відповідні знаки встановила Шевченківська районна адміністрація. Йдеться про відтинок від кільця Липинського – Чорновола до кінця проспекту, та від кільця до кінця вулиці Липинського.

Раніше виділені смуги облаштували вздовж проспекту Чорновола: від кільця до вулиці Городоцької. Це спровокувало скарги львів’ян, які їздять на авто, натомість у ЛМР порахували, що запровадження смуг пришвидшило рух громадського транспорту. У місті навіть створили петицію про ліквідацію виділенок, утім депутати її не підтримали.

Читайте також: Громадський транспорт у заторі нікому не треба Або навіщо Львову виділені смуги

Додамо, що міська комісія з безпеки дорожнього руху погодила виділені смуги на Липинського й Чорновола ще в жовтні торік. Патрульна поліція Львівщини також затвердила нові знаки, що повідомлятимуть водіїв із прилеглих вулиць про виїзд на виділену смугу.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!