На правах реклами

Простір і пішохідний променад. Як виглядатиме новий житловий комплекс на Малоголосківській

3605 0
Серед особливостей нового Obriy 3 — мала поверховість та дворівневий підземний паркінг.
https://obriy3.lviv.ua/

https://obriy3.lviv.ua/

Компанія Lev Development збудує на вулиці Малоголосківській новий житловий комплекс — Obriy 3. Його особливостями є мала поверховість, а також облаштування території в концепції «простір і пішохідний променад».

«Будинки комплексу Obriy користуються хорошим попитом і отримали чимало позитивних відгуків. На основі цього ми розробили новий проект, причому не тільки будинку, але й території», — розповідають у компанії Lev Development.

Три з чотирьох секцій матимуть висотність всього 6 поверхів. На першому поверсі передбачені приміщення спільної інфраструктури, у тому числі і комерційні. Крім того, комплекс матиме дворівневий підземний паркінг, який передбачено у ще одному проекті Lev Development — Hygge 148 на Пасічній.

«Житловий комплекс Obriy 3 на Малоголосківській — концептуальний проект малоповерхової забудови, що поєднав у собі переваги сучасного житла і комфортного простору», — говорять у компанії.

Будинок має усі переваги попередніх проектів — відпочинкові зони з BBQ-простором, бейбі-клаб та лобі-простір у холі будинку. Додамо, що перший Obriy зараз на етапі завершення будівництва. Територія довкола комплексу стане унікальним простором — безпечним, стильним та комфортним для спілкування, дозвілля і розваг.

У новому житловому комплексі Obriy 3 передбачені одно-, дво- та трикімнатні квартири площею від 38 до 86 кв. м. На поверсі їх розташовуватиметься по чотири. На початок продажу вартість становить від 14 900 грн./кв. м. Можливе розтермінування на два роки. Здача будинку в експлуатацію запланована на 4 квартал 2021 року.

Детальнішу інформацію можна переглянути на сайті новобудови та в офісах компанії: вул. Грушевського, 11, вул. Пасічна (біля будівництва). Контактний телефон: +38 097 202 22 00.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!