На маршрут №40 можуть запустити великі автобуси

3247 0
Маршрут передали в обслуговування комунальному перевізнику.
Фото: Вікторія Ейсмунт

Фото: Вікторія Ейсмунт

Автобусний маршрут №40 передали в підпорядкування комунальному «АТП-1» із перспективою запуску на цьому маршруті автобусів великого класу. Відповідне рішення прийняли сьогодні, 3 грудня, під час засідання виконавчого комітету ЛМР.

Читайте також: На які маршрути варто випустити нові автобуси у Львові

Управління транспорту має розірвати тимчасовий договір із ТзОВ «Міра і К» та передати маршрут №40, який курсує із Винників до ТРЦ King Cross Leopolis, для ЛК «АТП-1».

Нині на маршруті курсують автобуси середньої місткості. Під час проведення конкурсу перевізників на його обслуговування не подали жодних пропозицій. 

Читайте також: Львівські перевізники готові возити пенсіонерів безкоштовно за умови подорожчання проїзду

Нагадаємо, що раніше великі автобуси запустили до ВинниківРясного, а з 10 грудня запустять до Брюховичів. Також у міськраді планують запустити великі автобуси до Рудного і на маршрути №45 та №50.

Вікторія Ейсмунт


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!