На маршрут 47А пустять низькопідлогові автобуси

2283 0
Також планують збільшити кількість великогабаритних автобусів на маршруті 6а.

Після завершення ремонту вулиці Личаківської, на маршрут №47а (проспект Червоної Калини – площа Різні) знову пустять ниькопідлогові автобуси. Про це повідомив депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич, посилаючись на відповідь ЛМР на його інформаційний запит.

Також, за словами заступника міського голови з питань ЖКГ Сергія Бабака, враховуючи численні звернення львів’ян, для покращення транспортного сполучення із Рясним планують збільшити кількість великогабаритних автобусів на маршруті 6а, які курсують щодесять хвилин.

Читайте також: На проспекті Свободи облаштують смугу для тролейбуса

Нагадаємо, у червні минулого року на машрут 6а, який належить до комунального АТП-1, додали чотири великогабаритні автобуси, які вміщують понад сто пасажирів.

Щодо маршруту 47а, то він тимчасово курсує за зміненим маршрутом, у зв’язку із ремонтом вулиці Личаківської, яку закрили для проїзду на початку березня минулого року. Повністю відкрити відремонтовану Личаківську планують до середини 2018-го. 

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!