Фото дня. На маршрут №4а виїхали великі автобуси

3873 1
На маршруті курсує 6 автобусів великого класу.
Фото: Вікторія Ейсмунт

Фото: Вікторія Ейсмунт

У Львові відновили автобусний маршрут №4а та запустили на нього 12-метрові автобуси. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомила речниця ЛК «АТП-1» Ірина Рєвунова.

Читайте також: Львівське АТП-1 планує запровадити посади контролерів-касирів у своїх автобусах

Автобус курсує від проспекту Червоної Калини до площі Різні. Щодня на маршруті буде їздити шість автобусів великого класу. До серпня 2018 року за цим маршрутом їздили автобуси Ataman, після чого він перестав курсувати. Запуск великих автобусів на маршрут та його відновлення анонсували під час засідання комісії інженерного господарства, транспорту, зв’язку та житлової політики 18 грудня. 

Фото Павла Сирватки

Читайте також: Як курсують автобуси у Львові: розклади руху. Інфографіка

Нагадаємо, торік комунальне АТП придбало 150 автобусів великого класу: 100 МАЗів та 50 Електронів, які вже курсують на маршрутах 1а, 5а, 6а, 8а, 16, 29, 46, 47а.

Вікторія Ейсмунт

Нагадаємо, що Tvoemisto.tv оголосило у Львові Рік комфортного пересування. Наша редакція закликає ділитись своїм ментальним простором та долучитись до покращення міської мобільності Львова. Свої ідеї та пропозиції можна надсилати за адресою: Tvoemisto.tv@gmail.com, у темі листа зазначити «Рік комфортного пересування у Львові». Важливі думки ми опублікуємо на сайті та озвучимо під час експертних дискусій. 


Читайте також:
19 Лютого, 2019 14:10
Олександр Брехня! Зараз на цьому маршруті немає жодного автобуса.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!