У Львові на маршрутах зменшили кількість автобусів на 30%

891 0
Водночас маршрути, які довозять людей до лікарень, поліклінік, стратегічних підприємств, збережені повністю.
Фото: Transportphoto

Фото: Transportphoto

На автобусних маршрутах у Львові на 30% зменшили кількість транспортних засобів. Водночас маршрути, які довозять людей до лікарень, поліклінік, стратегічних підприємств, збережені повністю. Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

Із деяких маршрутів зняли по кілька автобусів, щоби місто могло завдяки цьому допомагати військовим. Випуск трамваїв та тролейбусів відбувається на звичному рівні. Так, мешканців закликали за потреби користуватися електротранспортом.

Читайте також: У Львові можливі різні диверсійні групи. Мер Львова закликав не панікувати та зберігати спокій

Електропостачання у Львові працює безперебійно, а газо-, водо- та теплопочтачання і вивезення сміття відбуваються в штатному режимі. Міський голова також звернувся до голів ОСББ та управляючих компаній, щоби вон забезпечили укриття водою та медикаментами. 

Нагадаємо, що у Львові готують протокол щодо запровадження заходів відповідно до воєнного стану. У місті прийматимуть біженців і будуть просити всі вузи відселяти студентів з гуртожитків, щоб сформувати місця для їх поселення. Детальніше читайте за посиланням

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!