На маршруті 2а у Львові збільшать кількість автобусів

3474 2
Такі зміни пов’язані з відміною тролейбусного маршруту №10.
ілюстративне фото: styler.rbc.ua

ілюстративне фото: styler.rbc.ua

У зв’язку з призупиненням роботи тролейбусного маршруту №10, у Львові збільшать кількість автобусів на маршруті 2а, повідомляє прес-служба ЛМР.

«Ми проаналізували звернення мешканців щодо призупинення роботи тролейбусного маршруту № 10. Хочу запевнити, що пасажири не відчують його відсутності, оскільки на автобусному маршруті 2а (Кільцева дорога — Університет), який курсує за ідентичним маршрутом, буде збільшено кількість автобусів та збільшено тривалість роботи», — розповів заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР із питань транспорту Андрій Білий.

Читайте також: Повези мене туди, де асфальту нема. Чому Львів купує старенькі трамваї?

Нагадаємо, тролейбусний маршрут № 10 курсуватиме до 8 липня. За інформацією ЛКП «Львівелектротранс», рух тролейбусів на маршруті № 10 відновлять після купівлі нового рухомого складу, набору нових водіїв та реконструкції контактної мережі на перехресті вул. Виговського — вул. Любінська, з влаштуванням повороту ліворуч із вул. Виговського на вул. Любінську (в напрямку центру).

Читайте також: За що ми платимо найвищу в Україні ціну за проїзд у трамваї

Додамо, що цьогоріч ЛКП «Львівелектротранс» у співпраці із Європейським банком реконструкції та розвитку, придбає 50 нових тролейбусів. Також у планах міста на залишок кредитних коштів ЄБРР побудувати нові контактні мережі на вулицях Пасічній-Зеленій, Хуторівці-Стрийській та до ТРЦ King-Cross.


Читайте також:
29 Червня, 2018 09:10
Остап Петиція "Не допустити закриття тролейбусного маршруту № 10 "Університет - вул. Ряшівська" на сайті ЛМР e-dem.in.ua/lviv/Petition/View/991
29 Червня, 2018 09:07
Остап [***]s://e-dem.in.ua/lviv/Petition/View/991
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!