На маршруті до Рясного збільшили кількість автобусів

5356 0
У Львові тимчасово відновлять маршрут №49 і збільшать кількість автобусів №6а.
фото: Варіанти

фото: Варіанти

Від сьогодні, 7 червня, кількість автобусів №6а, які курсують від площі Галицької до Рясного, збільшили на дві одиниці — з восьми до десяти. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Крім цього, до кінця тижня планують випустити на маршрут ще два додаткові автобуси, що, за словами заступника директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Андрія Білого, має покращити ситуацію з громадським транспортом у мікрорайоні Рясне-2.

Читайте також: Порахувати пасажирів. Як Львів хоче позбутися маршруток

«5 червня, відбулась зустріч представників департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР із мешканцями мікрорайону Рясне. Серед питань, які порушувались на зустрічі, була проблема з поганим транспортним сполученням мікрорайону. Як наслідок, сьогодні відбулась робоча зустріч з представниками "АТП-1", управлінням транспорту щодо цього питання», — розповів Андрій Білий.

Додатково з 11 червня на маршрут має виїхати два автобуси приватного перевізника «Успіх-БМ» №49 (Приміський вокзал — вул. Величковського), який у лютому перестав курсувати через нерентабельність. Автобус запустять у тестовому режимі на тиждень, аби перевірити його необхідність для пасажирів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!